Otthonunk Ispitaalja

Megszépült a sövénysor a Szigeti út páratlan oldalán

2019. augusztus 13. - Otthon, Ispitaalján

20190813_181353.jpg

A Szigeti városrészben is helytálltak az ispitaaljaiak, amikor a lakók kérésére, természetesen az ott élőkkel közösen, segítettek rendbe tenni a házak előtti túlburjánzott sövénysort 2019. augusztus 13-án. A lakosság ásványvízzel és üdítővel fogadta az Ispitaaljáért Baráti Kör tagjait, akik így még nagyobb kedvvel és lelkesedéssel láthattak hozzá a területrendezési munkálatokhoz. A polgári kezdeményezéshez ezúttal a Pécs Nemzeti Színház híres színésznője, Krasznói Klára is csatlakozott, aki szintén a Szigeti Városrészben él.

A mai városszépítő akcióval így már a MÁV Bérház udvarát, a Semmelweis utcai előkerteket és a Kolozsvár utcai esővízelvezetőcsatornát követően a Szigeti utat is sikerült esztétikusabbá, élhetőbbé tenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ispitaalja.blog.hu/api/trackback/id/tr8815008336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása