Otthonunk Ispitaalja

Felhívás: Tegyük rendbe a Jókai Iskola előtti teret!

2019. augusztus 29. - Otthon, Ispitaalján

Tisztelt Ispitaaljai Polgárok!

Szeptember beköszöntével megkezdődik az új iskolaév. A városrészünkben lévő Jókai Mór Utcai Általános Iskola felújítása már egy ideje tart, s a diákok hamarosan egy új, megszépült intézményben kezdhetik meg a tanévet.
Az iskola előtti téren azonban még akad tennivaló. A tanévkezdés közeledtével érdemes lenne lefesteni a téren lévő padokat és tisztává varázsolni a közterületet, hogy szeptember elején gyermekeink egy megszépült környezetben érkezhessenek az iskolába!

Ne várjunk senkire, tegyük mi széppé, élhetővé a környéket! Festéket, ecsetet, hígítót, kesztyűt és a takarításhoz eszközöket jómagam biztosítok!

Találkozzunk 2019. augusztus 30-án (pénteken), 17.30-kor, az iskola előtti téren! Várok szeretettel minden tenni akaró ispitaaljai polgárt!

Barkóczi Csaba
Ispitaaljáért Baráti Kör

p1110104.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://ispitaalja.blog.hu/api/trackback/id/tr1215031428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása